Pink radio
Radio stanica je pauzirana.
Za slušanje kliknite na Play.
Jacina zvuka
Molimo sačekajte
Prijavi grešku

Pink radio uživo

Podelite sa prijateljima:

Radio stanica Pink Radio deo je Preduzeća za informisanje i marketing „Pink International Company d.o.o. Beograd“, jednog od najvećih medijskih konglomerata na prostoru bivše Jugoslavije.

Radio Pink je jedna od najpopularnijih radio stanica u Srbiji, ali i okruženju. Svi ljubitelji muzike radio pink uživo mogu da slušaju na sajtu ExYuRadio.net, kao i preko naših aplikacija – Android i iOS.

Pink radio Beograd: Statistika slušanosti u proteklih 7 dana

Radio Pink Srbija – Osnovne informacije o radio stanici


Pink radio je osnovan 1993. godine, kao prva privatna radio stanica koja je emitovala folk muziku live 24 časa. Radio pink je u vlasništvu Željka Mitrovića i registrovan je kod Regulatornog tela za elektronske medije (REM) pod brojem dozvole 23/2006-7.

REM Podaci:

  • Skraćeni naziv medijske usluge: Radio Pink 93.1
  • Pink radio frekvencija: 93.1MHz
  • Matični broj: 06908381
  • PIB: 100000274
  • Sedište i adresa: Neznanog junaka 1, Beograd
  • Telefon: 011/306-3524
  • Fax: 011/306-3437
  • Vebsajt: http://www.pinkradio.rs/


Radio pink frekvencija 93.1MHz aktivna je za područje Beograda dok stanovnici Vojvodine u programu radio pink uživo mogu da uživaju na frekvenciji 107MHz. Radio pink je sastavni deo satelitskog paketa Pink kompanije pa se program pink radija može čuti širom sveta.

 

Pink radio online


Prisustvo Radio Pink online obeleženo je snažnom podrškom koja stiže iz Pinkove centrale, koja ima zavidan položaj na medisjkom nebu Srbije i regiona.

Pink Radio online možete pronaći na zvaničnom vebsajtu koji je predstavljen kroz iznenađujuće jednostavan dizajn. Ipak, na sajtu radija Pink se nalaze sve opcije koje jedan prosečan slušalac treba da bi uživao u programu Pink radio uživo, kao i da bi pratio najnovije vesti iz politike, hronike, te sporta i zabave.

Kada je u pitanju prisustvo na društvenim mrežama, profili na Fejsbuku, Tviteru i Instagramu potvrda su popularnosti koji Pink radio stanica uživa na ovim prostorima.

Pink Radio Facebook stranica ima gotovo 600 hiljada lajkova u trenutku kada je pisan ovaj tekst. Broj je još i veći kada su u pitanju osobe koje ovaj radio prate preko iste društvene mreže.

Skromna je situacija i na Instagramu gde Pinkov nalog prati manje od hiljadu ljudi. Ipak, ovi podaci ni u kom slučaju ne umanjuju značaj koji radio Pink ima u Srbiji i regionu.

Slušajte Pink radio uživo preko interneta na vašem omiljenom sajtu ExYuRadio.net!

Poslušajte još

Dostupno za Android i iOS mobilne uređaje

app store
google play