Rock Radio
Radio stanica je pauzirana.
Za slušanje kliknite na Play.
Jacina zvuka
Molimo sačekajte
Prijavi grešku

Rock Radio uživo

Podelite sa prijateljima:

Rock radio Beograd uživo emituje program namenjen svim zaljubljenicima u rok muziku. Na ovoj stranici možete da slušate Rock radio live preko interneta i bez ikakvih ometanja.

Užitak će vam biti još veći ukoliko preuzmete aplikaciju Ex Yu Radio - bilo Android ili iOS. Na taj način, ovaj domaći rock radio će vam biti na raspolaganju onlajn 24 sata, gde god da se nalazite.

Rock Radio Beograd: Statistika slušanosti u proteklih 7 dana

Radio Rock Beograd - Osnovne Informacije o Radio Stanici


Rock radio emituje svoj program sa frekvencije 96.2mhz.

Sa parolom “tvoj život, tvoja muzika”, radio Rock na pravi način dočarava rokersku kulturu koja je i dalje jako prisutna u srpskoj javnosti. Ova parola je ujedno i naziv programa koji se emituje od ponoći pa do sedam sati ujutru svakoga dana na talasima Rock radio stanice.

Fenomenalnu muziku prati i bogat programski sadržaj. Neke od popularnih emisija koje možete da slušate na stanici radio Rock uživo su:

  • Jutro uz Rock
  • Dan uz Rock
  • Popodne uz Rock
  • Heavy Metal & Hard Rock
  • Veče uz Rock


Tu su takođe i “Punk & New Wave”, kao i “Obrade u Rock Fazonu”, što je posebno interesantan koncept koji ima jako široku i raznovrsnu publiku.

Vredi napomenuti da je Rock radio registrovan kao Pružalac kablovske, satelitske i IPTV medijske usluge, te da u skopu radija postoji i televizija Rock. Broj izdate dozvole kod Regulatornog tela za elektronske medije (REM) je K376-1, dok je sedište radija Rock u ulici Mije Kovačevića 10d, Beograd.

 

Radio Rock Beograd u Online Svetu


Rock radio je moderna radio stanica koja prati trendove digitalnog sveta.

Ovaj beogradski radio poseduje izuzetno sadržajan web sajt. Prilagđen za korisnike desktop računara kao i mobilnih uređaja, sajt omogućava da Rock radio online dopre do jako široke publike.

Na internet prezentaciji radio Rock, posetioci će moći da slušaju rock muziku uživo kao i da se informišu o najnovijim dešavanjima iz sveta rok muzike - kako u Srbiji, tako i u svetu - kroz sekciju “Rock Buzz”.

Prisustvo radija Rock online je dodatno ojačano kroz aktivnost na društvenim mrežama.

Rock radio Beograd na svom YouTube kanalu ima jako sadržajan program gde svoje pratioce često obraduje sa live i acoustic izvedbama popularnih srpskih rokera. Izvedbe grupe Irish Stew, Čovek bez Sluha, Marka Louis-a i Van Gogh-a su se pokazale kao jako popularne.

Korisnici društvenih mreža Rock radio uživo mogu da prate i preko Instagrama, Fejsbuka i Tvitera.

Ipak, naša topla preporuka je da program Rock radio uživo preko interneta slušate uz pomoć vašeg omiljenog sajta ExYuRadio.net!

Poslušajte još

Dostupno za Android i iOS mobilne uređaje

app store
google play