Radio in
Radio stanica je pauzirana.
Za slušanje kliknite na Play.
Jacina zvuka
Molimo sačekajte
Prijavi grešku

Radio in uživo

Podelite sa prijateljima:

Radio In je mesto na kome počinju najbolje žurke u gradu. Tako glasi poruka na samom sajtu Radio In Niš, koji ti sloganom poručuje - “Budi In”.

Na ovoj stranici možete da slušate Radio In uživo 24h bez prekida. Užitak će vam biti još bolji ukoliko preuzmete našu aplikaciju  (Android + iOS) i tako uživate u odličnom programu koji emituje Radio In online.

Radio in Niš: Statistika slušanosti u proteklih 7 dana

Radio In Niš - Osnovne Informacije o Radio Stanici


Radio In emituje program sa frekvencije 95.6mhz.

Kao jedna od najpopularnijih niških radio stanica, Radio In je registrovan kod Regulatornog tela za elektronske medije (REM) pod brojem dozvole za emitovanje programa 532/2015-6. Osnovni podaci vezani za Radio In kao pružaoca terestrijalne medijske usluge su:

  • Skraćeni naziv medijske usluge: Radio IN 95.6
  • Matični broj: 21035793
  • PIB: 108621390
  • Sedište i adresa: Bulevar Svetog Cara Konstantina 4, Niš
  • Telefon: 018/522-226


Radio In svoj program emituje na lokalnom području obeležja L31/Niš i jedna je od najzastupljenijih emitera u Nišavskom okrugu.

Kako tvrde iz ovog radija, Radio In “garantuje dobar provod i najbolju muziku tokom celog dana” za slušaoce starosti između 15 i 35 godina koji su glavna ciljna grupa ove stanice.

 

Radio In u Online Svetu


IN radio je definitivno moderna radio stanica koja se trudi da prati onlajn trendove.
Radio In uživo možete da pratite preko web sajta same radio stanice, koji je jako jednostavan za korišćenje. Sastavljen od svega tri internet stranice, In radio website ima za cilj da posetiocima omogući da što lakšu dođu do željenog cilja - muzike.

Prisustvo Radija IN online pojačano je i stranicom na društvenoj mreži Facebook. Na toj platformi In radio deli jako zanimljiv sadržaj koji se uglavnom sastoji iz muzičkih spotova sa YouTube-a.

Program koji Radio In uživo emituje svakoga dana se uglavnom sastoji iz muzičkog miksa najvećih hitova popularnih domaćih izvođača. Ovaj miks se sastoji od zvučnih imena narodne muzike, ali i zvezda iz sveta zabavnog žanra.

Slušajte Radio IN Niš uživo preko interneta uz pomoć vašeg omiljenog sajta ExYuRadio.net!

Poslušajte još

Dostupno za Android i iOS mobilne uređaje

app store
google play