Radio As
Radio stanica je pauzirana.
Za slušanje kliknite na Play.
Jacina zvuka
Molimo sačekajte
Prijavi grešku

Radio As uživo

Radio AS Šabac je jedna od najslušanijih radio stanica u Mačvanskom okrugu. Na ovoj stranici mozete slušati Radio AS uživo preko interneta bez prekida.

Ukoliko preuzmete aplikaciju Ex Yu Radio - za Android uređaje ili iOS uređaje, dobijate mogućnost da program Radio AS uživo slušate onlajn, gde god da se nalazite – sve dok imate internet vezu.

Radio As Šabac: Statistika slušanosti u proteklih 7 dana

Radio As Šabac – Osnovne Informacije o Radio Stanici


Radio AS se emituje na frekvenciji 99.3mhz za područje opštine Šabac.

Takođe, Radio As Šabac mozete da slušate i na dodatnim frekvencijama širom Srbije:

  • 97.00mhz (Beograd)
  • 101.2mhz (Loznica, Krupanj, Ljubovija)
  • 104.3mhz (Sremska Mitrovica, Ruma)


Radio AS iz Šapca je u vlasnišntvu Radiodifuznog Društva RTV AS, koje se nalazi na adresi Kralja Milana br.9, 15000 Šabac, Srbija. RTV AS je društvo osnovano 1994. godine.

Prvi pozdrav slušaocima Radija AS uživo je emitovan 18. septembra, 1994.godine, sa frekvencije 103.7mhz kada još kao radio entuzijasti, vođeni direktorkom Vesnom Urošević i glavnim i odgovornim urednikom Marinkom Uroševićem, kreću u pohod koji uspešno traje i dalje.

 

Radio AS Šabac u Online Svetu


Šabački Radio AS ima značajno prisustvo u onlajn svetu. RTV AS može da se pohvali modernim sajtom u okviru koga svoje zasebne kategorije imaju televizija i radio AS.

Online prisustvo je omogućilo RTV AS Šabac da se pozicionira kao lider u medijsko, komercijalno-muzičkom domenu zapadne Srbije.

Bogat programski sadržaj dobro se plasira i putem društvenih mreža te osim web sajta, slušaoci dešavanja u Radio AS uživo Šabac mogu da prate i preko društvenih mreža. Radio televizija AS ima Fejsbuk stranu koja u trenutku pisanja ovog teksta broji gotovo 3 hiljade pratilaca. Situacija je gotovo identična i na Instagramu gde Regionalnu televiziju Šabac prati isti broj judi.

Ljubitelji programa koji se emituje na Radio AS Šabac uživo, a naročito muzičkog programa, svakodnevno uživaju u različitim žanrovima muzike.

Radio AS je prepoznatljiv kao folk radio stanica, koja uz tradicionalnu i modernu narodnu muziku, još emituje i izvornu, krajišku, ali i starogradsku muziku.

Slušajte Radio AS Šabac uživo preko interneta uz pomoć vaše omiljenog sajta ExYuRadio.net!

Poslušajte još

Dostupno za Android i iOS mobilne uređaje

app store
google play