Antena Radio
Radio stanica je pauzirana.
Za slušanje kliknite na Play.
Jacina zvuka
Molimo sačekajte
Prijavi grešku

Antena Radio uživo

Podelite sa prijateljima:

Antena Radio Kruševac je jedna od omiljenijih radio stanica u dolini zapadnog Pomoravlja. Na ovoj stranici možete slušati radio Antena Kruševac uživo preko interneta bez prekida.

Ako se odlučite da preuzmete aplikaciju Ex Yu Radio - bilo Android aplikaciju ili iOS app, program uživo radio Antena Kruševac će vam biti na raspolaganju online 24 sata, gde god da se nalazite.

Antena Radio Kruševac: Statistika slušanosti u proteklih 7 dana

Radio Antena Kruševac - Osnovne Informacije o Radio Stanici


Antena Radio Kruševac se emituje na frekvenciji 91.3mhz.

Kao registrovan pružalac mediske usluge, Radio Antena je uredno prijavljena kor Regulatornog tela za elektronske medije (REM), pod punim nazivom - Preduzeće za radio i televiziju RADIO ANTEN-A 037 d.o.o. Kruševac.

REM Podaci:

  • Skraćeni naziv medijske usluge: Radio Antena 037 91.3
  • Broj Dozvole: 232/2008-4
  • Matični broj: 17581201
  • PIB: 103459680
  • Sedište i adresa: Cara Lazara 71, Kruševac
  • Telefon: 037/422-126
  • Fax: 037/433-688


Antena Radio Kruševac je počeo sa emitovanjem programa 2002. godine. Iako je u tom periodu osnivač radio stanice Dejan Milenković naišao na ozbiljnu konkurenciju u prilično zasićenom radijskom prostoru, Antena Radio se vrlo brzo pozicionirao kao lider u ovom delu Srbije.

Kombinacijom pozitivne energije koja stiže uživo sa Radio Antena Kruševac, kao i kvalitetnim programom i dobrom muzikom, od ove radio stanice je načinila omiljenom kod radijskih slušalaca.

 

Radio Antena Kruševac u Online Svetu


Antena Radio Kruševac je po svim parametrima medijski servis koji u velikoj meri prati tekovine digitalnog sveta.

Pre nego što pohvatimo sve aspekte koji su vredni hvale, jedna kritika ide na račun web sajta Radio Antena iz Kruševca.

Internet prezentacija radio stanice se sastoji iz svega jedne stranice. Sajt je optimizovan za mobilne uređaje što je dobra stvar ali je dizajn nešto na čemu bi tim Radio Antena mogao da poradi u narednom periodu.

ExYuRadio.net ekipa je ispratila i ostale kanale na kojima je ova stanica prisutna i za svaku pohvalu je činjenica da radio Antena Kruševac uživo emituje svoj program i preko YouTube kanala.

Sa 140 hiljada pretplatnika, Radio Antena može da se pohvali da ima izuzetno vernu bazi Jutjub pratilaca. To se uostalom vidi i po aktivnom chat-u, na kome slušaoci ostavljaju mnoštvo komentara.

Antena Radio je prisutna i na društvenoj mreži Facebook, koja ima 6 hiljada lajkova i čak 16 hiljada pratilaca.

Slušaoci koji prate uživo radio Antena Kruševac, bilo preko našeg sajta ili aplikacije, već su naviknuti na bogat muzički program ove stanice.Narodna muzika dominira frekvencijom radio Antena Kruševac, što je i najbolji način da se postigne energija koja već dve decenije krasi ovu radio stanicu.

Slušajte Radio Antena Kruševac uživo preko interneta uz pomoć vašeg omiljenog sajta ExYuRadio.net!

Poslušajte još

Dostupno za Android i iOS mobilne uređaje

app store
google play